Uutiset

29.10.2017Hyvinvointijaksot maalisuussa 2018Lue lisää »

Päärakennus

sis2.jpg Päärakennus on rakennettu kahden tukkikämpän hirsistä. Myöhemmin sitä on korjattu ja laajennettu. Uudistamisen yhteydessä korjattiin keittiö, tupa ja sähkösauna. Lisäksi rakennettiin wc:t ja kuivaushuone. Isompien ryhmien ollessa paikalla tupa toimii ns. keskuspaikkana, jossa voit viihtyä aidon tukkikämpän hirsiin nojaten.

Tuvassa voi pitää koulutustilaisuuksia ja kokouksia. Suuremman porukan ollessa koossa tila isoine pöytineen sopii mainiosti ruokailuun. Kaikkiaan tuvan puolella pystyy istumaan noin 40 aikuista.

paarak_iso.jpgTuvassa on vuolukivitakka, tv ja pc-tietokone nettiyhteyksillä. Paikalla on myös langaton verkko. Sekä tv:n että mikron saa tarvittaessa myös piiloon lukittavaan kaappiin. Tuvan kahteen kerrossänkyyn ja levitettäviin vuoteisiin voi myös majoittua 8 henkeä.

Tuvan yhteydessä on keittiö, joka on varusteltu teollisuus liedellä, astianpesukoneella, jääkaapilla, pakastimella ja muillakin tarvittavilla laitteilla. Astiastoa löytyy riittävästi isommallekin ryhmälle.

utku4.jpgTarvittaessa (etukäteen sovittaessa) järjestyy ruokailu jopa täysihoidolla tai vaikka pelkällä aamupalalla aivan kuten haluat. Pienemmille ryhmille ei täysihoitoa ikävä kyllä pystytä järjestämään. Yleisempi käytäntö onkin, että asiakas laittaa itse ruoat.

Tutustu tarkemmin paritaloihin, aittoihin ja muihin tiloihin.