Päärakennus

paarakennus.jpg
paarak_iso.jpg
sis2.jpg
utku4.jpg

Päärakennus on rakennettu kahden tukkikämpän hirsistä. Päärakennuksesta löytyy keittiö, tupa, sähkösauna, wc:t ja kuivaushuone. Isompien ryhmien ollessa paikalla tupa toimii keskuspaikkana, jossa viihdytään aidon tukkikämpän tunnelmassa.

Tuvassa voi pitää koulutustilaisuuksia ja kokouksia. Suuremmalle ryhmälle tila isoine pöytineen sopii mainiosti ruokailuun. Tuvan puolella pystyy istumaan noin 40 aikuista.

Tuvassa on vuolukivitakka, tv ja pc-tietokone nettiyhteyksillä. Majoilla on langaton verkko. Tuvan kahteen kerrossänkyyn ja levitettäviin vuoteisiin voi majoittua 8 henkeä.

Tuvan yhteydessä on keittiö, joka on varusteltu teollisuus liedellä, astianpesukoneella, jääkaapilla, pakastimella ja muillakin tarvittavilla laitteilla. Astiastoa löytyy riittävästi isommallekin ryhmälle.

Tarvittaessa (etukäteen sovittaessa) järjestyy ruokailu jopa täysihoidolla tai vaikka pelkällä aamupalalla aivan kuten haluat. Pienemmille ryhmille ei täysihoitoa ikävä kyllä pystytä järjestämään. Yleisempi käytäntö onkin, että asiakas laittaa itse ruoat.

Tutustu tarkemmin paritaloihin, aittoihin ja muihin tiloihin.